Sofronac se ženi danas, a doktorki je mogao da sudbonosno „da" izgovori još prošlog novembra: Evo šta se desilo!

07.05.2024

08:30

0

Par je u Beogradu organizovao gala slavlje za čak 400 zvanica

Sofronac se ženi danas, a doktorki je mogao da sudbonosno „da" izgovori još prošlog novembra: Evo šta se desilo!
Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević danas će se, 7. maja, zavetovati na večnu ljubav doktorki Kosani Stišović, s kojom već izvesno vreme uživa u velikoj ljubavi. Nakon veridbe, za koju je 24sedam saznao početkom godine, takve da se Sofrina izabranica i rasplakala, par je udruženim snagama odmah, prema rečima našeg izvora, osmislio gala venčanje. Želja im se, čini se, ostvarila, uzimajući u obzir pre svega to da će se danas provoditi u jednom prestoničkom restoranu sa čak 400 zvanica.

Pored toga, Aca je pre neki dan objavio i niz novih pesama, na koje publika nikako nije mogla da pozitivno ne odreaguje. Iz svih tih razloga, međutim, gotovo da je palo u zaborav - da su doktorka i harmonikaš zamalo „stali na ludi kamen" još u novembru prošle godine.

 

 

Onda, on je obeležavao svoj 40. rođendan, a sadašnja verenica bila ga je obradovala izuzetno lepim poklonom. Iste večeri, sa njima se i njena porodica veselila, pa je on prokomentarisao da je sve bilo tako da je „i do svadbe moglo da dođe". Sofronijević je 40. napunio 19. novembra.

- Bilo je mnogo neverovatnih poklona, a meni najdraži bio je od devojke. Nećemo da kažemo šta je. Sam sam to hteo da kupim, a ona je to osetila i baš je pogodila. Iznenadila me je. Čekala me je! Kad sam se vratio sa svirke, nije spavala. Spremila mi je tortu i taj poklon me je čekao u dnevnoj sobi - počeo je bio on za 24sedam, objašnjavajući kako mu je „uloga" gosta bila prilično čudna, jer je obično on taj koji muzikom uveseljava i one koji su tada bili u njegovom okruženju.

 

 

- Mogli smo i svadbu da pravimo, ali dobro, o tom - potom - dodao je zatim, te ostao misteriozan po pitanju tih planova.

Ono što nije skrivao su lepa osećanja koja ih vežu. Rekao nam je kako se nada „da su na pravom putu, da se vole, poštuju, te da vreme provode uživajući u ljubavi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike