"Kada je umrla, u meni je sve nestalo": Jelena Vučković podelila fotke sa bakom koja ju je odgajila (FOTO)

07.05.2024

09:15

0

Baka je Jeleni zamenila ulogu majke

"Kada je umrla, u meni je sve nestalo": Jelena Vučković podelila fotke sa bakom koja ju je odgajila (FOTO)
Jelena Vučković - Copyright Printscreen / Grand Magazin

Jelena Vučković, prva ćerka Goce Božinovske, nedavno je progovorila o teškom detinjstvu koje je provela gotovo bez roditelja. Kako je rekla pevačica, njena majka ju je kao bebu ostavila kod bake dok je ona radila u gradu, zbog čega je Jelena bila vrlo vezana za Gocinu majku.

- Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je pevačica, koja je sa pokojonom bakom podelila nekoliko fotki iz bolnice.

Instagram screenshot / jelenavuckovic1
Jelena Vučković sa bakom

Gocina starija ćerka istakla je da je sama prolazila kroz teške periode u školskom periodu.

- Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi - započela je Jelena.

Instagram screenshot / jelenavuckovic1
Jelena Vučković sa bakom

Vučkovićeva nije krila koliko joj je majka nedostajala, te istakla da joj je tu ulogu u životu zamenila baka.

- Pa najbolniji trenutak u životu mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Kaže meni moja Gordana: " Pa ja sam tvoja majka", ja kažem da znam, ali tri meseca nije malo, kao beba sam došla da živim sa mojom bakom. Teško mi je bilo prihvatanje mojih roditelja, niko me nije razumeo, čini mi se da me ni dan danas ne razumeju po pitanju svega. Verovatno sam se zato malo i povukla, imam neki svoj svet, teške su to stvari - istakla je pevačica za "Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike