Operisana ćerka Goce Božinovske: Jelena objavila uznemirujuću fotografiju iz bolničke postelje (FOTO)

23.05.2023

14:12

1

Pevačica se podvrgla još jednoj estetskoj korekciji

Operisana ćerka Goce Božinovske: Jelena objavila uznemirujuću fotografiju iz bolničke postelje (FOTO)
Jelena Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, proslavila se u talent-šou programu "Zvezde Granda" 2009. godine. Mnogi su joj tada predviđali blistavu karijeru, međutim, Jelena nije toliko aktivna i ambiciozna, te se ubrzo i povukla sa estrade.

Gocina najstarija ćerka je nedavno zabrinula pratioce na Instagramu, objaviviši fotografiju lica u zavojima i podlivima.

Naime, Jelena je obelodanila informaciju da se podvrgla estetskoj korekciji nosa, nakon čega je i obavestila javnost da je sve u najboljem redu, te da se dobro oseća posle intervencije.

Instagram printscreen/jelena_vuckovic_official
Jelena Vučković

Vučkovićeva je objavila fotografiju iz bolničke postelje nakon intervencije, a prizor je bio zastrašujuć. Odmah u narednoj objavi objasnila je da se dobro oseća, te da nema razloga za brigu.

Inače, javnost je nedavno spekulisala o Jeleninoj tajnoj udaji, a ona se nakon ovih navoda oglasila i priznala da joj mnogo smetaju pitanja u vezi toga, pa javno apelovala na sve.

- Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni - napisala je izrevoltirana pevačica na Instagramu.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Vučković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike