Poznati danas slave Đurđevdan: Anastasija će s Gudeljima ispoštovati sve običaje, a Miroslav Ilić od jednog godinama ne odstupa!

06.05.2024

08:45

0

Stanija već izvesno vreme provodi u Rumi, ne bi li na pravi način pomogla porodici u pripremama

Poznati danas slave Đurđevdan: Anastasija će s Gudeljima ispoštovati sve običaje, a Miroslav Ilić od jednog godinama ne odstupa!
Poznati koji danas slave slavu Đurđevdan - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Veliki je broj srpskih porodica koje slave Đurđevdan, što nepoznatih javnosti - tako i onih poznatih poput Ilića, Rodića... Pa i porodice Gudelj, koja već izvesno vreme boravi u Španiji. Kako ove godine „pada" odmah za Vaskrsom, ćerka Cece Ražnatović, Anastasija, nije dolazila u Srbiju za praznike koji su slavi prethodili. 

Ostala je sa suprugom fudbalerom tamo, gde će i obeležiti ovaj 6. maj, baš kao što je i Vaskrs.

 

- ...Porodica Gudelj slavi Đurđevdan, a snaja mora da bude tamo, to je potpuno normalno - istakla je jednom prilikom njena poznata majka koja, sa druge strane, zbog poslovnih obaveza neće biti u mogućnosti da im se pridruži

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Prijatelji Rodići, roditelji njene snaje Bogdane, sa druge strane, u Titelu uvek organizuju gala proslavu povodom Đurđevdana. Kuća im bude puna dece, najmilijih, koji se svakako rado okupe oko vrlo bogate trpeze. 

Danijela i Bogdan Rodić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Osim njih, pevački par Biljana Jevtić i Aca Ilić takođe slave Đurđevdan. Par slavu mahom provodi kod kuće, a jedne godine, kad je Aca slavio i 60. rođendan istog dana, sa sebi dragim ljudima provodili su se u izvesnom restoranu u Nišu. 

Bilja Jevtić i Aca Ilić, ATAImages/M. M.
 

Starleta Stanija Dobrojević zbog niza prazničnih dana nedavno je iz Amerike doputovala u Srbiju, tačnije u Rumu. Kako je kazala za jedne medije - Vaskrs je u potpunosti bila preuzela na sebe, ne bi li olakšala porodici u pripremama, a slavu planiraju da provedu svi zajedno u domu njenog brata. 

Stanija Dobrojević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Miroslav Ilić, kako je svojevremeno istakao za 24sedam, od jednog na ovaj dan nikako ne odstupa. 

„Biće tako dok sam živ!"

Miroslav Ilić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svi znaju koliko sam ja vezan za moje Mrčajevce, pa je logično i meni normalno da ovako veliki dan za našu porodicu, našu krsnu slavu, proslavljamo ovde. Tako je bilo otkad sam bio dete i biće dok sam živ - kazao nam je onda pevač, pa dodao kako on i supruga sve rade zajedno, nema nikakve podele poslova i zaduženja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike