Dok im se kolege razvode, kod njih ljubav cveta godinama: Ko je najskladniji par na estradi? (ANKETA)

29.03.2024

08:30

0

Neki su uspeli da odole brojnim iskušenjima

Dok im se kolege razvode, kod njih ljubav cveta godinama: Ko je najskladniji par na estradi? (ANKETA)
Estrada - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana Dragana Mirković izdala je saopštenje o tome da se posle 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića. Iako godinama važe za jedan od najskladnijih parova, koji nikada nisu želeli da eksponiraju svoju ljubav, Dragana je sada otkrila da već neko vreme oni ni ne žive zajedno.

Toni je nedavno bio i Draganina podrška na koncertima u Štark areni, te ništa nije ukazivalo da su već godina u ozbiljnoj krizi. Javnost je ostala zatečena ovom informacijom, a svi su izgledi da je 2024. godina - godina razvoda.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

Samo mesec dana pre njih, saznalo se i da se Melina i Haris Džinović razilaze posle skoro 20 godina zajedničkog života. Njih dvoje su se juče i sudski razveli, a pevač je u javnost izneo da je prevaren, kao i da Melina već godinu i po dana ne živi u porodičnoj kući na Senjaku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

Spekulisalo se da se razvode i Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić posle sedam godina braka, a što oni nisu potvrdili, niti demantovali. Kako su preneli mediji, košarkaš je navodno saznao za priče da mu glumica nije verna, ali priča se i da mu je smetalo što je sklona preteranom trošenju novca. Uprkos svemu, Jelisaveta je i dalje podrška Teu na utakmicama i to često u društvu njihove dece, Petre i Bogdana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Može se primetiti da je reč o parovima za koje se smatralo da ništa ne može narušiti njihov mir i koje u godinama zajedničkog života nisu pratili skandali, pa je jasno da sada sve možemo očekivati.

Mi smo izdvojili neke od parova sa javne scene, za koje se smatra da im ljubav i posle mnogo godina cveta, pa u nastavku teksta glasajte za par koji smatrate najskladnijim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike