"Udala bih se i četvrti put": Ruška Jakić objasnila šta njen idealan partner mora da poseduje

26.04.2024

21:39

0

Voditeljka o bivšima ima samo najlepše da kaže

"Udala bih se i četvrti put": Ruška Jakić objasnila šta njen idealan partner mora da poseduje
Ruška Jakić - Copyright Printscreen „Praktična žena"

Čuvena voditeljka Ruška Jakić često šokira iskrenošću kojom govori o svom privatnom životu. Poznata je kao osoba za koju ne postoje tabu teme, te ne krije da i u devetoj deceniji života ima želju da se uda.

- Ljubav je obeležila moj život. Imala sam tri braka, ali bih se udala i četvrti put. I to je otvorena opcija, budući da se ja vodim onom starom „nikad ne reci nikad“ - navela je voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“.

Ruška je potom objasnila šta sve njen idealan partner mora da poseduje od kvaliteta.

- Muškarac koga bih sad zavolela ne mora da bude ni mnogo mlad, ni mnogo lep ni mnogo bogat. Treba da bude intelektualac, treba da ima šarma, da bude duhovit, da ume da se smeje, a najvažnije je da ume da voli. Ako bi umeo da voli, ne bih mu dozvolila više ništa drugo da radi - rekla je Jakićeva.

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić

Voditeljka iza sebe ima tri braka, ali iako se od sve trojce razvela, o bivšima ima samo reči hvale.

- Imala sam tri braka i o svojim bivšim muževima govorim sve najlepše, budući da su bili deo mog života. Ne bih mogla da kažem ružno o čoveku sa kojim sam dobila najlepši poklon, ćerku Anu. Imala sam tu sreću da živim u tom vremenu ljubavi i mode, kada je Beograd stvarno disao i mirisao na ljubav i nežnost - navela je voditeljka za Alo.

Jakićeva smatra da su za većinu neuspelih odnosa krive žene, kojima savetuje da se više oslone "kartu zavođenja".

- Smatram poniženjem taj status ljubavnice. Bila sam ljubavnica samo svojim muževima. Žene su pokvarile muškarce, postale su sve iste. Stalno optužuju muškarce, očekuju nešto od njih, htele bi da ih menjaju. Mi smo zaboravili da se igramo, a život je igra. Žene više ne zavode muškarce, a muškarci vole tajne, da skidaju žene ispod sedam velova. To seks na eks je velika greška - rekla je Ruška.

ATAImages/ A.A.
Ruška Jakić

Na kraju, ona je objasnila i da su odnosi zasnovani na materijalnoj koristi u startu osuđeni na propast, kao i da se u takve priče nikada nije uplitala.

- Žene samo sebe gledaju u ogledalu, hoće da budu botoksirane, imaju višak silikona, manjak pameti, manjak talenta. Žene traže muškarca koji će da ih materijalno obezbediti. Sve što sam uradila u životu, uradila sam sama i zato se nekretnina vodi na mene. To je neka sigurnost koju žena ima. Ne bih ostala sa nekim zbog neke kuće, zbog nekog stana, zbog nekih para, zbog neke gluposti. Samo iz ljubavi - zaključila je poznata voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike