"Najviše volim kada vodimo ljubav između dva putovanja": Ruška Jakić opisala svog idealnog frajera kome je posvetila ovo pismo

11.12.2023

15:53

0

Voditeljka nije štedela reči hvale

"Najviše volim kada vodimo ljubav između dva putovanja": Ruška Jakić opisala svog idealnog frajera kome je posvetila ovo pismo
Ruška Jakić - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Poznata voditeljka Ruška Jakić neretko iznosi detalje iz privatnog života u javnost, a posebno intrigira njen ljubavni život. 

- Moju energiju može retko ko da prati. Je l’ treba neko sa štapom u ruci da me vodi? Opisaću ti frajera koji postoji i kome sam napisala božanstveno pismo – rekla je Ruška jednom prilikom. 

U pomenutom pismu opisala je kako taj muškarac izgleda, ali i kakve uspomene ima sa njim. 

24sedam/Nenad Vujanović
 

- Dopada mi se sve na tebi. Oči boje mode, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muziku koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima, kada smo vodili ljubav između dva putovanja – kazala je voditeljka u emisiji "Magazin In". 

Podsetimo, Ruška je nedavno imala problem zbog osobe koja je otvorila TikTok nalog pod njenim imenom. 

- Prvo sam se ljutila što neko drugi odgovara u moje ime, jer ja nemam svoj profil. Međutim, ja ne znam, on mora da provodi dane i dane da bi sada donosio da sam gostovala kod tebe. Znači, on prati mene 24 sata. Pojavljujem se svuda i svi su mu komentar dobri. Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - kazala je ona u emisiji "Puls Srbije". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike