Ruška Jakić se oglasila pošto je uhvaćena u društvu nadrilekarke Sneže: Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji... (FOTO)

06.03.2024

16:46

0

Ona, inače, nije i jedina javna ličnost koja se našla na Snežaninom „zidu"

Ruška Jakić se oglasila pošto je uhvaćena u društvu nadrilekarke Sneže: Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji... (FOTO)
Ruška Jakić - Copyright Printscreen „Praktična žena"

Snežana S, sa navodno stečenim zvanjem doktora stomatologije i izdatom diplomom prištinskog Medicinskog fakulteta, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji, a pošto je protiv nje podneta krivična prijava - određeno joj je zadržavanje od 48 sati. Prethodno, ova osumnjičena za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, na Fejsbuku bi se pohvalila svaki put kada bi se našla u društvu koje poznate ličnosti.

Među tim javnosti dobro znanim licima našla se i Ruška Jakić koja, sa druge strane, tvrdi da Snežu i ne poznaje, već da ju je ona verovatno zamolila da se fotografišu pošto ju je ugledala na izvesnom gradskom dešavanju.

Ruška Jakić, 24sedam/Nenad Vujanović
 

- Ne poznajem ni nju i gospodina sa fotografije. Čak mi nisu ni likom poznati. Sudeći po mojoj frizuri, ova fotografija je nastala pre mnogo godina, pošto već dugo ne nosim tako zalizanu kosu - počela je za jedne medije Ruška, akonto niza fotografija nastalih 2014. godine.

- Meni na dnevnom niou prilazi mnogo ljudi da se fotografišu sa mnom, moguće je da je i kod nje to bio slučaj. Ovaj ambijent mi liči na neki kafić ili prijem na kom sam bila... Imam dva kafića u kojima svakodnevno sedim i uvek mi neko traži da se fotografišemo, verujem da je tako bilo i sa njima, zaista se ne sećam ko je gospođa - naglasila je onda, pa se požalila:

Snežana S. i Ruška Jakić. Facebook screenshot / snezana.aleksic.792
 

- Meni se malo-malo dešavaju gluposti tog tipa, da neko montira fotografije sa mnom, pravi profile na društvenim mrežama gde se predstavljaju kao ja i slično. Ćerka mi konstantno govori da sve to prijavim policiji, ali ja nemam živaca da se bakćem sa tim - zaključila je za „Blic" ona, koja nije i jedina od poznatih s kojima se Snežana S. pohvalila na istoj mreži; prema njenom profilu, tu su i pevači Adil Maksutović, Aco Pejović i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike