"Često razmišljam o samrtnoj postelji!": Rajan Gosling iznenadio izjavom, pa otkrio ko je uvek verovao u njega

24.04.2024

23:20

0

Porodica mu je na prvom mestu

"Često razmišljam o samrtnoj postelji!": Rajan Gosling iznenadio izjavom, pa otkrio ko je uvek verovao u njega
Copyright Profimedia

Rajan Gosling već desetak godina uživa u braku sa koleginicom Evom Mendez, sa kojom ima dve ćerke. Njih dvoje uživaju u skladnoj zajednici, a on često isitče da su mu supruga i naslednice "na prvom mestu".

Glumac smatara da je porodica veoma bitna kada je reč o budućnosti, a nedavno je istakao i da često razmišlja o tome kome će se obratiti na samrtnoj postelji.  

- Često razmišljam o tome šta će mi biti važno na samrtnoj postelji, odnosno šta sam postigao u životu, a šta nisam - rekao je Rajan za Men’s Health.

Profimedia
Eva Mendez i Rajan Gosling

- To je jedna retrospektiva. Uvek se prvo vratimo porodici. Mislim da neću požaliti zbog bilo čega u profesionalnom smislu, ali mislim da kada su u pitanju Eva i devojke, one su na prvom mestu.

Iako je svestan da nije dobro da razmišlja o smrti, glumac ističe da su mu te misli često vodič u životu.

- Kad god se mučim, samo razmišljam o tome da li će mi to tada biti važno, znam da zvuči preozbiljno, ali mi je od pomoći - nastavio je Rajan.

Profimedia
Eva Mendez i Rajan Gosling

Glumac inače koristi svaku priliku da istakne koliko je zahvalan svojoj supruzi i koliko joj se divi, te ju je pomenuo i u odgovoru na pitanje ko su njegovi heroji.

- Pa, Eva, očigledno. I moj ujak Bil. Kada sam bio u školi, rekao je: „Sva vaša dostignuća ću staviti u spomenar.“ Nisam želeo da spomenar ostane prazan. Ujak Bil je verovao u mene u vreme kada nisam baš verovao u sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike