En Hatavej je na jednoj audiciji morala da se ljubi sa desetoricom: To je bio najgori način

25.04.2024

07:45

0

Svi su se čudili zbog jednog

En Hatavej je na jednoj audiciji morala da se ljubi sa desetoricom: To je bio najgori način
En Hatavej - Copyright Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Holivudska glumica En Hatavej prisetila se početka svoje karijere, kada je kao mlada često glumila u romantičnim filmovima. Naime, situacija koju i danas pamti na jednom od kastinga bilo je kada su od nje tražili da se poljubi sa preko deset muškaraca, kako bi se ocenila "hemija" među njima.

- To je zapravo najgori način da se to uradi. Rečeno mi je: "Stižu desetorica i ti si izabrana. Zar nisi uzbuđena da se ljubiš sa svakim od njih?", a ja sam pomislila da nešto nije u redu sa mnom jer nisam bila uzbuđena. Zvučalo je odvratno“, rekla je glumica.

- A bila sam toliko mlada i svesna koliko je lako izgubiti sve ako vas neko označi kao "tešku osobu" i samo sam se pravila da sm uzbuđena. To nije bilo ponižavanje, niko nije hteo da me povredi. Samo je bilo potpuno drugačije vreme i sada znamo bolje - objasnila je ona za V Magazine.

Profimedia
En Hatavej

Inače, ovo nije jedina teška situacija tokom njene karijere, te je prethodno otkrila i da je morala da glumi trudnicu svega nekoliko nedelja pošto je izgubila bebu.

- Jednostavno se ta prva trudnoća nije desila. A morala sam da svake večeri na sceni glumim porođaj - rekla je glumica, pa otkrila kome je priznala šta se desilo:

- Kada su me prijatelji posetili u garderobi, iza scene, ispričala sam im kroz šta sam prošla. Bilo je previše da držim to samo za sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike