"Gruba sam i nestrpljiva": Ivana Dudić priznala da voli da se osami, pa otkrila ko je jedina osoba koja zna sve njene tajne

22.03.2024

16:20

0

Često kritikuje i sebe i druge

"Gruba sam i nestrpljiva": Ivana Dudić priznala da voli da se osami, pa otkrila ko je jedina osoba koja zna sve njene tajne
Ivana Dudić - Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Ivana Dudić progovorila je o tome koliko se razlikuje privatno i na televiziji. Naime, glumica ističe da je često introvertna, kao i da je svesna svojih mana koje želi da ispravi.

- Volim da samujem. Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna. Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uverena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe. Svesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu meru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja - ističe Ivana.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Dudić

Osim toga, Ivana dodaje i da je često nepoverljiva prema ljudima, pa sve njene tajne ne znaju prijatelji, već majka Nevenka.

- Da se razumemo, nikada nije sve lako i jednostavno. Kao prvo, svako jutro treba ustati iz kreveta. Trudim se da uvek dam sve od sebe, kako u odnosu s ljudima, tako i u poslu. Iako imam najbolju prijateljicu i najboljeg prijatelja, sve moje tajne zna samo moja mama Nevenka Nena. Poznaje me u dušu - kaže Dudićeva i dodaje da je njen odnos sa majkom idilač.

- Mama je dugo želela ćerku. Kad joj se želja najzad ispunila, tretirala me je kao princezu - rekla je glumica u novom broju magazina "Hello".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike