En Hatavej je doživela pobačaj, a na sceni je morala da igra trudnicu: Tih šest nedelja sam se pretvarala pred svima

27.03.2024

00:20

0

Nije joj bilo lako da prolazi kroz tako turbulentan trenutak

En Hatavej je doživela pobačaj, a na sceni je morala da igra trudnicu: Tih šest nedelja sam se pretvarala pred svima
En Hatavej - Copyright Profimedia

Mnogima omiljena glumica En Hatavej rešila je da otvori dušu i javnosti prizna nešto što ne pamti kao lep period svog života. 

Kako je otkrila, ona je imala pobačaj, a taj trenutak se desio 2015. godine, dok je u pozorištu igrala trudnicu. Kako je sama priznala, tih šest nedelja koliko je radila predstavu se pretvarala da je sve u redu. 

Profimedia
En Hatavej

- Jednostavno se ta prva trudnoća nije desila. A morala sam da svake večeri na sceni glumim porođaj - rekla je glumica, pa otkrila kome je priznala šta se desilo:

- Kada su me prijatelji posetili u garderobi, iza scene, ispričala sam im kroz šta sam prošla. Bilo je previše da držim to samo za sebe.

Na sreću, u martu naredne godine, 2016. je dobila prvog sina Džonatana. U julu 2019. godine objavila je da je ponovo trudna, a tada se progovorila i o problemima koje je imala sa začećem.

- Ovo nije za film. Šalu na stranu, za sve one koji prolaze kroz problema sa začećem, znajte da se nijedna moja trudnoća nije desila lako. Šaljem vam svima mnogo ljubavi - napisala je tada glumica, pozirajući sa trudničkim stomačićem. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike