"Samo je uleteo čovek i rekao mi da mi kradu auto": Džidža na meti lopova

23.04.2024

08:13

0

Pevačica je uspela da vrati svoje vozilo

"Samo je uleteo čovek i rekao mi da mi kradu auto": Džidža na meti lopova
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"

Aleksandra Stojković Džidža proteklog vikenda našla se na meti lopova. Naime, pevačicu su obavestili da joj je nestao autombil dok je sedela u studiju, a ona je bila vidno uznemirena.

Kako je potvrdila, prvo je mislila da je reč o šali, međutim, ispostavilo se da je istina.

- Odjednom uleće čovek i kaže da lopovi kradu auto. Mislila sam da je neka šala u pitanju jer, da se razumemo, ne vozim ja neku besnu mašinu da je interesantna lopovima, ali eto, svega ima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Stojković Džidža

Srećom, na vreme se pobrinula za svoju sigurnost, pa je automobil i brzo pronađen.

- Htela sam da prijavim policiji, ali pošto imam odličnu zaštitu, samo mi je bilo maltretiranje da idem po državnim institucijama i da jurim NN lica. Nije prijatno ni najmanje, ali idemo dalje. Nisu uspeli da mi ukradu auto i verujte da sam posle uživala dok sam u njemu slušala moju novu pesmu - poručila je Džidža za Kurir.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Stojković Džidža

Podsetimo, Džidža se nedavno pohvalila da je uložila čak 20.000 evra u opremanje vikendice na Avali, koju je prošle godine kupila.

- Ne znam gde ću pre. Završavam studije, sređujem vikendicu, snimam nove pesme, sve mi se nagomilalo. Trudim se da sve stignem. Odlučila sam da se maksimalno posvetim poslu. Bilo je mnogo nastupa koje sam odbila zbog toga što sam se maksimalno posvetila učenju. Dala sam najteže ispite, pa sam rešila da se malo preorijentišem i na obaveze oko vikendice. Lepo je kad imaš svoj mir, a meni je preko potreban - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike