Bosančeva ćerka ne žali novac! Džidža uložila čak 20.000 evra u vikendicu na Avali: Ne znam gde ću pre!

25.03.2024

20:44

0

Puna je obaveza koje ima na sve strane

Bosančeva ćerka ne žali novac! Džidža uložila čak 20.000 evra u vikendicu na Avali: Ne znam gde ću pre!
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Stojković Džidža je prošle godine kupila kuću na Avali, koju smatra svojom vikendicom, a sada ju je i kompletno renovirala.

U ovo imanje, koje poseduje kuću i bazen, uložila je čak 20.000 evra, a iako je u pitanju vikendica, ona je želela da sve bude novo i moderno, kako bi tu mogla da uživa u slobodnim trenucima.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Stojković Džidža

- Ne znam gde ću pre. Završavam studije, sređujem vikendicu, snimam nove pesme, sve mi se nagomilalo. Trudim se da sve stignem. Odlučila sam da se maksimalno posvetim poslu. Bilo je mnogo nastupa koje sam odbila zbog toga što sam se maksimalno posvetila učenju. Dala sam najteže ispite, pa sam rešila da se malo preorijentišem i na obaveze oko vikendice. Lepo je kad imaš svoj mir, a meni je preko potreban - rekla je pevačica.

Ona je, inače, kupila i stan na Novom Beogradu pre nekoliko godina, u koji se uselila u vreme pandemije. No, ipak je želela da ima mesto gde će moći da provodi vrele letnje dane, kada i dalje zbog obaveza mora da bude blizu grada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Stojković Džidža

Inače, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca je nedavno izjavila da bi volela da ima stalni posao, od ponedeljka do petka, od 9 do 5, ali da to ne znači da će se odreći pevanja, već će to raditi vikendom.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike