Bila sam sa žestokim momcima! Džidža bez dlake na jeziku: Pored njih sam se osećala kao dama

28.02.2022

11:33

2

Autor: Marija Mitić

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca već nekoliko poslednjih meseci je u srećnoj i stabilnoj vezi

Bila sam sa žestokim momcima! Džidža bez dlake na jeziku: Pored njih sam se osećala kao dama
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković već nekoliko meseci uživa u novoj ljubavnoj vezi, a kako je ranije rekla za 24sedam, njen izabranik koji nije iz javnog sveta, zbog čega ne bi da otkriva njegov identitet.

Kako sada priznaje, u životu su je interesovali različiti profili muškaraca, pa i oni "opasni momci".

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Stojković Džidža

- Moj izbor emotivnih partnera je bio šarolik. Bila sam sa žestokim, ali i sa normalnim momcima. Kada su u pitanju ovi prvi, nije me privlačilo to što su nosili pištolj, već njihovi kodeksi, ja sam se pored njih osećala kao dama - rekla je Aleksandra pa se osvrnula na svog oca Dragana Stojkovića Bosanca, koji žarko želi da se ona skrasi - uda i rodi dete.

- Mom tati je stalno u glavi kada ću se ja udati, kada ću roditi dete... Ja mu uvek kažem da će se to desiti kada dragi Bog to odluči. Našla sam pravog muškarca, trenutno sam ispunjena i mogu reći da je pravi za mene - kaže Džidža ne sakrivajući leptiriće u stomaku, ali i pored stabilne veze još uvek jaču polovinu ne želi da upozna sa svojim roditeljima.

Printscreen Instagram/ Džidžaofficial
Aleksandra Stojković Džidža

- Ne upoznajem svakog momka sa tatom, jer smatram da nema potrebe da se zbližava sa njima - bila je iskrena pevačica, i dodala da li joj smeta što je ljudi i danas prepoznaju po ocu, našem poznatom kompozitoru i producentu, kao i što je nazivaju Bosančevom ćerkom.

- Kada se moje ime spomene, ljudima je i dalje prva asocijacija moj otac, pa tek onda „Zvezde Granda“. Meni to ne smeta, ali Džidža je jedno veselo čeljade puno pozitivne energije koja voli muziku i živi sa njom, veliki prijatelj - rekla je pevačica za Alo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike