"Sunce koje obasjava svaki dan": Majka Aleksandre Prijović čestitala rođendan unuku emotivnom objavom (FOTO)

06.03.2024

17:21

0

Zajedno su se provodili na Prijinim koncertima

"Sunce koje obasjava svaki dan": Majka Aleksandre Prijović čestitala rođendan unuku emotivnom objavom (FOTO)
Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Živojinović, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, danas je napunio pet godina, a tim povodom prvo se oglasila njegova mama.

Nedugo zatim sliku sa unukom objavila je i pevačicina mama, Borka Mihajlović, koja je na Instagramu podelila sliku sa unukom sa jednog od Prijinih koncerata i poručila mu:

- Srećan rođendan, mili moj anđele! Ti si sunce koje obasjava svaki dan. Ti si moja duša i najveća radost - napisala je.

Instagram printscreen/borkamihajlovic1974
Borka Mihajlović i Aleksandar Živojinović

Podsetimo, Aleksandra retko govori o sinu, a jednom prilikom istakla je da joj česta razdvojenost od sina zbog posla teško pada.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike