Saša Popović je bio opasno ljut na Priju: Hteo da je izbaci iz ZG, ovaj čovek ju je spasio!

12.04.2024

20:05

0

Sve je moglo da bude drugačije u njenoj karijeri

Saša Popović je bio opasno ljut na Priju: Hteo da je izbaci iz ZG, ovaj čovek ju je spasio!
Aleksandra Prijović i Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miša Mijatović, vrsni kompozitor i harmonikaš, bio je u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u vreme kada se takmičila i Aleksandra Prijović.

Kako je ispričao, njih dvoje su postali prijatelji već tada, a bila je i situacija u kojoj joj je praktično "spasio glavu".

- Aleksandra Prijović jeste zaista izuzetak i najveći uspeh je postigla. Sećam se, bio sam u žiriju kad se ona takmičila u "Zvezdama Granda". Tada smo bili Steva Simeunović i Dragan Stojković Bosanac. Ja sam bio predsednik žirija. Tada su se samo ocene naše uvažavale, nije se pitala publika - priča Miša i nastavlja:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Miša Mijatović

- Prija i ja smo postali prijatelji još u takmičenju. Čak me je često i konsultovala za neke pesme koje da peva. Ona je izvanredan pevač, izvanredan talent, pogotovo u toj narodnoj muzici. Sad, ona je malo u poslednje vreme otišla više u tu klupsku varijantu, što je normalno, u trendu i tako dalje. Ona je bila najbolja, najbolji pevač apsolutno u toj sezoni kad se takmičila i bila je moj favorit. To svi znaju, ja to nisam krio.

Potom se prisetio situacije kada se Saša Popović naljutio na Aleksandru.

- Ona je radila, normalno, da bi sebi izdržavala, u to vreme po klubovima. Jednu noć pred takmičenje, recimo petak, ona je pevala do četiri sata ujutru i došla je sutra u takmičenje. Na probi, oseća se da je malo promukao glas. Ali smo mi pet, šest kola pre toga znali ko je ona i šta je i apsolutno smo joj uvek davali po dvanaest bodova - najveću ocenu. Saša Popović posle te probe priđe meni i kaže: "Vidi, ja ovo neću da tolerišem za Prijovićku! Ako je njoj preče bilo da peva u diskoteci nego ovde..." i tako dalje, bilo je maltene da je izbacimo u tom kolu! - priča Miša, piše Kurir i otkriva kako je smirio situaciju:

Antonio Ahel/ATA Images
Saša Popović, Aleksandra Prijović

- Ja sam mu rekao i njemu, a i Bosancu i Stevi, da svi mi znamo kako ona peva. Sad zbog toga što je ona ovog momenta malo promukla i tako dalje, to ne znači da treba da je izbacimo. Tako da sam joj indirektno pomogao na neki način da ostane tu i ona je i dan danas zahvalna zbog toga i pominjamo to često kad pričamo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike