Filipu Živojinoviću naglo pozlilo posle koncerta! Srušio se pred Prijom, ona počela da plače!

09.04.2024

14:15

0

Obezbeđenje ga je odmah stavilo u automobil

Filipu Živojinoviću naglo pozlilo posle koncerta! Srušio se pred Prijom, ona počela da plače!
filip živojinović - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Prijović održla je u nedelju uveče veliki koncert u novosadskom "Spensu", ali je kraj te večeri obeležio incident zbog zdravstvenog stanja njenog supruga Filipa Živojinovića

Kako prenose mediji, tek što je pevačica završila sa nastupom i publika počela da izlazi iz hale, Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je njemu naglo pozlilo.

ATAImages/M. M.
Turneja traje mesecima: Aleksandra Prijović

Prema rečima izvora, on se samo srušio. 

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo - ispričao je izvor koji je bio na licu mesta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

 

Ipak, Ni Filip ni Prija se nisu oglašavali po ovom pitanju, a Infomer dalje navodi da prema nezvaničnim informacijama, Živojinoviću se ubrzo stabilizovalo stanje. Reč je, naime, o posledicama napornog rada jer je i sada bio angažovan na organizaciji koncerta. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike