"Pre njega nisam nigde izlazila!" Melina je ovako isticala koliko joj je Haris Džinović značio

15.04.2024

19:22

0

Pričala je i kako boljeg muškarca nije mogla ni da sanja

"Pre njega nisam nigde izlazila!" Melina je ovako isticala koliko joj je Haris Džinović značio
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Melina Džinović provela je nešto više od 20 godina zajedničkog života sa Harisom Džinovićem, a kako je ranije opisala, nije izlazila nigde pre braka sa pevačem.

Modna kreatorka je istakla kako nije imala vremena da se razočara u ljubav pre nego što je upoznala Harisa.

- On je inteligentan čovek i to me oduševljava. Meni je u životu lako, jer imam pored sebe pravog lidera koji me vodi kroz život. Nisam mogla boljeg ni da sanjam. Verujem u ljubav i nisam imala vremena da se razočaram. Moje prvo veliko zaljubljivanje došlo je upravo sa brakom. Pre toga sam bila prilično zatvorena i nisam mnogo izlazila - izjavila je  Melina 2011. godine za Hello.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

 

Haris Džinović do sada se više puta oglašavao povodom razvoda od Meline, te je govorio šokantne navode o njihovom odnosu, kao i to da ona navodno nije imala interese da sačuva njihov brak.

- Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”... To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5. 000 evra, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen - ispričao je, između ostalog, Haris, koji je govorio i kako je Melina često izlazila i navodno se družila sa ženama sumnjivog morala.

Džinović je u intervjuima isticao i kako je sin Kan ljut na majku, dok se Melina za sada nije oglašavala za medije.

ATAImages/Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike