Karleuša žestoko o Harisu Džinoviću: Smaraš više sa ovim brukanjem, budi muško! Prozvala ga i zbog Cece

14.04.2024

11:52

3

Pevačica javno iznela svoje mišljenje

Karleuša žestoko o Harisu Džinoviću: Smaraš više sa ovim brukanjem, budi muško! Prozvala ga i zbog Cece
Ceca, JK, Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Razvod Meline i Harisa Džinovića privukao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon skandala u koji je bila upletena i policija.

Haris je javno pričao o tome šta se desilo, a samo nekoliko dana kasnije napravio je proslavu na kojoj se i Ceca Ražnatović latila mikrofona. Sve to je iznerviralo Jelenu Karleušu, koja je oplela po pevaču.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

- Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje dece i trpela te dve decenije, a nisi se konsultovao sa advokatom kada ti je Arkanova udovica pevala u toj istoj kući pre neki dan? - napisala je Jelena, pa nastavila:

- Iskreno, je*e mi se i za tebe i za nju i za sve vas, ali brate smaraš više sa ovim brukanjem. Budi muško i ne se*i više javno! Šta je, bre, sa ovim muškarcima? Nije ni čudo što vas žene varaju i ostavljaju!

Podsetimo, po Harisovoj priči, Melina je došla u vilu na Senjaku, u kojoj je on ostao da živi sa decom nakon razvoda, te je navodno odbijala da izađe.

Nakon konsultacije sa advokatom, Haris je pozvao policiju, a nakon toga su oboje morali da odu u stanicu da daju izjavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike