"Ma, šta me briga, kad sam opet sam": Haris Džinović proslavio Bajram sa prijateljima, zapevala i Ceca Ražnatović (FOTO)

11.04.2024

08:35

0

Meline nije bilo

"Ma, šta me briga, kad sam opet sam": Haris Džinović proslavio Bajram sa prijateljima, zapevala i Ceca Ražnatović (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Haris Džinović juče je proslavio Bajram, a tim povodom je okupio prijatelje u vili na Senjaku i priredio pravu gozbu.

Među prisutnima bila je i Ceca Ražnatović, koja je ovaj islamski praznik čestitala njihovim zajedničkim videom.

- Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram. Da su svi živi, zdravi i srećni - rekla je Ceca dok je Haris poljubio u obraz.

Zajedno sa ocem, prijatelje su ugošćavali i njegovi naslednici Đina i Kan, dok od bivše supruge Meline nije bilo ni traga, ni glasa.

Tokom večeri domaćin se latio mikrofona i zapevao pesmu "Ja ništa više nemam", pa se spekuliše da je ovu numeru odabrao zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi. Za njim, zapevala je i Ceca svoju "Kukavicu" i "Doktora", a mnogi komentarišu da je pevačica na ovaj način zauzela stranu u jeku razvoda Džinovića.

Iako je godinama nosila kreacije Meline Džinović, Ceca je sinoć bila vrlo prisna sa Harisom, a uz snimak njegovog izvođenja, napisala je: "Umetnik".

Podsetimo, Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na brak posle više od 20 godina zajedničkog života, a njihov razvod nazivaju i najskandaloznijim na estradi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

Posle formalnog kraha braka usledila je drama u porodičnoj vili kada je posle dužeg vremena tu došla Melina, pa je pevač odmah pozvao policiju. Kako je rekla modna kreatorka u policiji, ona već dve godine trpi nasilje, mada Haris ističe da to nije istina i da se razvode zbog njenog novog partnera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike