"Spavali smo u odvojenim sobama!" Haris Džinović se ne zaustavlja: Kupovao sam Melini tašne od 5.000 evra, nije mi ni kafu platila

01.04.2024

20:36

1

Kaže i kako nije želela da popriča sa njim o svemu pre razvoda

"Spavali smo u odvojenim sobama!" Haris Džinović se ne zaustavlja: Kupovao sam Melini tašne od 5.000 evra, nije mi ni kafu platila
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Haris Džinović danima govori o razvodu braka sa Melinom Džinović, a novi detalji šokiraju javnost.

Pevač i modna kreatorka spavali su u odvojenim sobama, a on ju je čašćavao raznim skupocenim stvarima.

- Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta u svom intimusu... Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još lepši nivo - ispričao je Haris, koji je spomenuo i ćerku Đinu, kao i sina Kana.

M.M./ATAImages
Melina i Haris Džinović

 

- Razvod je iza smrti odmah. Ljudi se ubijaju u brakorazvodnim situacijama, to je vrlo blisko odlasku sa ove planete. Na svu sreću ja to nisam doživeo i niko od moje dece. Imam možda jedno negativno iskustvo koje je pomoglo. Moji otac i majka su bili razvedeni, a 13 godina su živeli zajedno i radili zajedno. To je jedna moja trauma iz detinjstva. Žao mi je dece i mene što prolazimo kroz to - rekao je pevač, koji ističe da zbog ovog iskustva se neće potpuno predavati ženama.

- Neće se desiti da se bezrezervno nekome predam kao njoj. Da neka druga žena može da se useli u moj život, može, verovatno, ne pada mi na pamet da ostanem sam. Sa druge strane, neće to biti brakom vezano, nekim suživotom i to je to - ističe Haris.

"Nije imala interes da sačuva brak"

Melina ga nije pozvala da popričaju pre razvoda, kako tvrdi, dodavši da druga strana "nije bila voljna ni spremna za to".

- Ma ne, nikad. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja verujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite verni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovek. Meni je dovoljna bila jedna žena - izjavio je Džinović, koji uopšte nije žalio para dok je bio u braku sa modnom kreatorkom:

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

 

- Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”... To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5. 000 evra, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike