„Nije joj bilo lako..." Todorovićeva hitno odvela sestru u Urgentni centar!

14.04.2024

20:15

0

Ni u jednom trenutku joj nije napuštala stranu

„Nije joj bilo lako..." Todorovićeva hitno odvela sestru u Urgentni centar!
Milica Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto se sestri Milice Todorović slošilo, pevačica ju je hitno odvela u Urgentni centar, gde nikako nije prošla neopaženo.

Zabrinuta, ni u jednom trenutku joj nije napuštala stranu, čak i kada je ona bila upućena na detaljna ispitivanja, bruje mediji.

- Milicu sam spazila kad je ušla u Urgentni centar. Bila je sa nekom ženom, pa sam čula da je rekla da joj je to sestra. Odmah su je uputili da uradi detaljne preglede - objašnjava „Kuriru" izvor, pa potom dodaje:

- Lekari ovde ništa ne prepuštaju slučaju, a Milica je sve vreme uz svoju sestru. Iako se trudila da prođe neopaženo i neprimećeno, mi koji smo takođe ovde zbog nekog zdravstevnog problema smo spazili poznato lice. Bile su stpljive i nisu tražile da budu primljene preko reda. Videla sam da je Milici bilo teško da gleda ljude koji su imali ozbiljnije zdravstvene probleme. Baš joj je bilo žao.

Milica Todorović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Todorovićeva nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu. Ona, inače, ima čak dve sestre, Jovanu i Anđelu, kao i brata Vladana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike