Milica Todorović otkrila što nikad ne nastupa u rodnom Kruševcu: Isto su me tretirali i dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda"!

20.03.2024

23:20

0

Ovo je malo ko znao...

Milica Todorović otkrila što nikad ne nastupa u rodnom Kruševcu: Isto su me tretirali i dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda"!
Milica Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jedna od najtraženijih pevačica sa domaće scene, Milica Todorović, gde god da zapeva - dovede atmosferu do usijanja. Međutim, isto ne važi i za grad u kom je rođena, Kruševcu.

Štaviše, Milica se tamo nikad nije latila mikrofona, a gostujući u jednoj emisiji ispričala je i zašto.

„Kruže priče..."

- Zato što me nikad nisu pozvali. Da, moj rodni grad me nikad nije pozvao da gostujem zato što kruže priče da ja ne želim da pevam u svom rodnom gradu i da je mene sramota da ja pevam u svom rodnom gradu... Tako da, to je jedna velika glupost - počela je Todorovićeva u „Amidži šouu", pa je dodala i kako sumnja da bi sada i prihvatila poziv, ukoliko bi joj se dogodio.

Milica Todorović, Printscreen „Amidži šou"
 

- Tako je bilo i kad sam se takmičila u „Zvezdama Granda". Nisu hteli da me podrže. Trebali su nam autobusi, stilisti... Okej, ja sam našla ljude koji su meni pomogli i ja se i dan-danas družim sa njima. Opština je rekla mojoj mami: „Mi podržavamo samo umetnike" i nisu hteli da me podrže, tako da... Baš sam pričala sa ekipom iz „Kruševac geta" - prisetila se onda, te otkrila i njihovo iskustvo.

„Kruševac geto" s voditeljkom „24sedam sa Marom" Marijom Atanasković, 24sedam/Ivan Mitić
 

- Oni su mi rekli da najteže dobiju termin u Kruševačkom pozorištu, što je zaista tužno i, evo, ne znam. Pozdrav za Kruševac - zaključila je ona, na iznenađenje mnogih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike