Komšije Milice Todorović procenile njenog novog dečka: Bolji je od Petra Strugara!

01.03.2024

14:06

0

Pevačicina majka je upoznala budućeg zeta

Komšije Milice Todorović procenile njenog novog dečka: Bolji je od Petra Strugara!
Milica Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Todorović otkako je zakročila na scenu izazove pažnju medija i ljubavnim odabirima, a njene komšije su prokomentarisale isti.

Naime, pevačicini susedi su rekli šta misle o pevačicinom novom partneru, Lazaru Graniću.

Zaljubljeni par najviše vremena provodi u njenom stanu u elitnom delu Novog Beograda.

- Kao dva tinejdžera, doduše oni su još uvek mladi, ali takvu energiju sada imaju. Ne razdvajaju se, po ceo dan su zajedno i kada izađu napolje, drže se za ruke. Milica sada više nema razloga da se krije jer ste je vi novinari fotografisali -  izjavila je jedna baka, dodavši kako pevačica ne skida osmeh sa lica.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Todorović

 

- Stvarno se nešto promeni u čoveku kada je srećan u ljubavi. Verujem da je sada istinski ispunjena. Iskrena da budem, dugo nijednog muškarca nismo ni videli da dolazi kod nje, ona pažljivo bira koga pušta u svoj dom i život. Deluje da joj je zbog vrcave ličnosti i toga što je stalno sa ljudima, lako i da se zaljubi i nekom se otvori, ali je suprotan slučaj. On je često kod nje u stanu, možda tu i živi - istakla je Miličina komšinica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lazar Granić

 

Mlađoj susetkinji je pevačicin sadašnji momak daleko simpatičniji od glumca Petra Strugara, koji je takođe bio njen partner.

- Ovaj mi se više dopada od Strugara, taj glumac baš nije išao uz nju. Čini mi se da je novi momak sličan njoj po toj pozitivnoj energiji koja nju čini posebnom. Videla sam ih zajedno nekoliko puta kada su ulazili u zgradu ili kola, uvek joj pridrži vrata... - rekla je Maja, dok je treća komšinica rekla da za pevanje uvek ima vremena, ali da je sada krajnje vreme za ljubavne stvari, dok pevačicu ne stignu godine. Miličina majka je upoznala budućeg zeta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bivši dečko Petar Strugar

 

- Mama joj je skoro bila tu, pa je upoznala Lazara. Pili su kafu tu ispred zgrade. Ona je upoznala njegove, to sam čula tada. Njen kum Steva ga zna, dolazi i on često sa ženom i detetom, druže se, ima tu još nekoliko prijatelja sa kojima zajedno provode vreme - rekla je komšinica Ana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike