Kaća i Milica se prisetile dana kad su bile cimerke! Umalo ne zaplakaše pred svima, pa Todorovićeva napravila šou skrenuvši sa teme na dečka

19.03.2024

22:50

0

Kao po običaju - smeha nije manjkalo

Kaća i Milica se prisetile dana kad su bile cimerke! Umalo ne zaplakaše pred svima, pa Todorovićeva napravila šou skrenuvši sa teme na dečka
Katarina Živković i Milica Todorović - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Katarini Živković, koja se večeras prvi put trudna pojavila pred kamerama u jednoj emisiji, društvo je pravila koleginica i nekadašnja cimerka, Milica Todorović. Dok je odgovarala na pitanja voditelja, Kaća je kazala kako se ne bi ponovo upuštala u tu avanturu, a onda su pevačice umalo zaplakale od smeha prisećajući se svega kroz šta su nekada zajedno prolazile deleći životni prostor.

Upitane da li je istina da su onda zamalo ubile komšinicu koja je živela ispod njih, Todorovićeva je ponovo objasnila da nije bilo baš tako kao što se šuška. Naime, prale su terasu kiselinom jednom prilikom i kada je tečnost počela da kaplje ženi na nižem spratu - ona ih je „prijavila za pokušaj ubistva" i policija im jeste dolazila na vrata zbog toga, a Živkovićeva im je, nesvesna svega, otvorila vrata s maskom koja joj je još uvek bila na licu. Ovaj događaj dan-danas im izmami osmehe, jer se sve dobro završilo.

Stara fotografija nekadašnjih cimerki, Instagram screenshot / milicatodorovicofficial
 

- Mogla bih ponovo da živim sa njom, ali da imamo mentalni sklop kao sada. Tad smo, stvarno... Ona mi je napravila mejl, profil na Fejsbuku, stalno je sedela za kompjuterom, a sad smo... - promenila je Kaća mišljenje tokom razgovora u „Amidžiju", složivši se s Milicom kako su danas daleko kompatibilne nego onda, kad su bile mlađe.

Kaća je nekad volela da izlazi i da se druži, dok je Todorovićeva bila „kućni moljac". Kako se i ranije pisalo, pevačice su živele „kao pas i mačka".

Ubrzo zatim, sa druge strane, tek je nastala histerija pošto je Milica zamolila gosta preko puta sebe, Inasa, da skine naočare, „ne bi li mu videla oči"; Katarina je to okarakterisala kao muvanje, što je Ognjena Amidžića prilično zbunilo.

Kaća Živković i Milica Todorović danas, Printscreen „Amidži šou"
 

Pošto ju je upitao da li ima dečka, kao što je pročitao u novinama, te „kakav je njen subjektivni osećaj" spram toga, ona je u svom stilu i sebe zasmejala odgovorom:

- Subjektivni osećaj je što više pišu, to ga više imam! (smeh)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike