Sve ljubavi Kaje Ostojić: Tri muža i četvrti na putu, a u pauzi između brakova volela muzičara i sportistu

11.04.2024

22:06

0

Buran ljubavni život pevačice je uvek privlačio pažnju

Sve ljubavi Kaje Ostojić: Tri muža i četvrti na putu, a u pauzi između brakova volela muzičara i sportistu
Kaja Ostojić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina Kaja Ostojić iznenadila je večeras sve objavom da se verila, a kako bi joj budući brak bio četvrti po redu, mnogi su odmah počeli da se prisećaju sa kim je sve pevačica bila.

Njen ljubavni život je svakako privlačio više pažnje nego poslovni, a i kad se trudila da privatnost sačuva, neke stvari su izlazile u javnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kaja Ostojić

Nikola Dragojlović - prvi muž

U prvi brak pevačica je stupila sa samo 19 godina, sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka i koji je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice.

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - rekla je Kaja o prvom braku.

printscreen/kurir tv
Nikola Dragojlović, prvi muž Kaje Ostojić

Oni su dobili u braku ćerku Nikolinu, a razveli su se kada je ona imala samo šest meseci.

Dve godine nisu imali nikakav kontakt, jer je, kako je Kaja navela, "ispario" iz njihovog života, ali je vremenom uspostavio kakav-takav odnos sa ćerkom.

Uroš Duvnjak - drugi muž

Nekoliko godina posle razvoda od čoveka sa kojim je dobila dete, pevačica je na ludi kamen stala sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom, za kog se udala 14. jula 2009. godine, na intimnoj ceremoniji.

Međutim nakon nešto više od godinu dana, i taj brak je "pukao".

MN Press
Uroš Duvnjak

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni on ni ja nismo takvi ljudi - rekla je Kaja svojevremeno.

Skaj Vikler - u pauzi između brakova

Sa muzičarem je Kaja napravila pauzu - za njega se nije udala. Njih dvoje su se upoznali kada je učestvovala u rijalitiju, a romansa, iako burna, nije potrajala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Skaj Vikler

Džunior Džek - treći muž

Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. godine, Kaja se upoznala sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek. Prijateljstvo su održavali putem društvenih mreža, a vezu su započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u vili u Briselu.

Pevačica je 2014 godine udala za svog tadašnjeg verenika, di-džeja Džuniora, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi.

Kaja i Džunior bili su pet godina u braku, a nakon toga odjeknula je vest da se pevačica razvodi.

Instagram printscreen/ kaya_ostojic
Džunior Džek i Kaja Ostojić

Iako su ostali u dobrin odnosima, on je u jednom trenutku izjavio da je tokom godina shvatio da ona nije žena za njega.

- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi već dva meseca nismo fizički zajedno, a mentalno već godinama - rekao je Džunior nedugo nakon razvoda.

Mateo Pavlović - ponovo pauza od brakova

Fudbaler i pevačica imali su lepu i dugotrajnu vezu, koja nije rezultirala brakom. 

Kaja i Mateo su su započeli vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju je postavila pevačica, pola godine kasnije i to na Dan zaljubljenih, kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom.

Instagram screenshot / banejankovic01
Mateo Pavlović (u crnoj košulji) i Kaja Ostojić

Tri godine je ova ljubav trajala, a nakon raskida pevačica nije želela da detaljiše o razlozima, iako se nagađalo da su Mateovi roditelji bili protiv te veze.

Četvrta sreća?

Makon veze sa Mateom, spekulisalo se sa kim je Kaja u vezi, sve dok ona nije potvrdila da ima mlađeg dečka, i to u septembru prošle godine. 

Kako se navodilo, on je čak 13 godina mlađi od nje, ali to nikada nije potvrđeno, osim što je Kaja rekla svojevremeno da njen novi dečko mora da bude mlađi od nje barem 10 godina.

Instagram printscreen/ kaya_ostojic
Kaja Ostojić sa novim verenikom

Zato je i mnoge iznenadilo što je odlučila da objavi fotografije sa veridbe, a nakon toga se više nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike