Kaja Ostojić otkrila kog muža je volela najviše, a kog najmanje: Pevačica bez problema govorila o burnom ljubavnom životu

04.01.2024

22:13

0

Sa njim je bila najduže u braku

Kaja Ostojić otkrila kog muža je volela najviše, a kog najmanje: Pevačica bez problema govorila o burnom ljubavnom životu
Katarina Ostojić Kaja - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Pevačica Katarina Kaja Ostojić iza sebe ima buran ljubavni život, koji je medijski bio propraćen, a nije se libila ni da otkrije po koji detalj. 

Tako je ovog puta bez problema priznala kojeg od svoja tri supruga je volela najviše, a kojeg najmanje. 

- Najmanje sam volela prvog, a najviše trećeg - rekla je pevačica, čime je šokirala sve u studiju, prenosi Blic.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kajini bivši muževi

Poznato je da se pevačica prvi put udala sa samo 19 godina za biznismena Nikolu Dragojlovića i sa njim dobila ćerku Nikolinu. Međutim, kada je njihova ćerkica imala samo 6 meseci odlučili su da se rastanu, a Nikola duže vreme nije imao kontakt ni sa bivšom suprugom, ali ni sa ćerkom. 

Kada je već uveliko bila poznata pevačica, tačnije 2009. godine, Kaja je sudbonosno "da" rekla drugi put, ali ovog puta košarkašu Urošu Duvnjaku. Međutim, i ovaj brak je doživeo krah posle samo godinu dana. 

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni on ni ja nismo takvi ljudi - rekla je Kaja svojevremeno.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Treći suprug, za koga tvrdi da ga je najviše volela, bio je svetski poznat di-džej Džunior Džek. Njihova veza započeta je na društvenim mrežama, a onda su se 2014. godine venčali u Briselu na intimnom venčanju. 

- Presrećna sam. Našoj proslavi nije prisustvovao niko, zato što smo se samo registrovali u opštini - rekla je ona tada, ali je posle pet godina objavljena vest da se ponovo razvodi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike