Kaju Ostojić verio 13 godina mlađi dečko? Ovako je pre nekoliko meseci o njemu pričala

11.04.2024

21:05

0

Pevačica ga već neko vreme skriva

Kaju Ostojić verio 13 godina mlađi dečko? Ovako je pre nekoliko meseci o njemu pričala
Kaja Ostojić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kaja Ostojić je iznenadila sve kada je objavila na svom nalogu na Instagramu fotografije na kojima je pokazala svima da se verila.

Pevačica svoj privatan život krije vešto od javnosti, ali je pre nekoliko meseci priznala da je u vezi sa dečkom iz Beograda, a ubrzo se saznalo da je u pitanju biznismen koji je 13 godina mlađi od nje.

- Život je lep... To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Moj treći brak je bio da bih ja ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo zajedno u Belgiji. Nije nam bio ovako potreban papir, nama je bilo lepo i bez papira... Sadašnji dečko je iz Beograda i moram da kažem da mi je mnogo lakše kad sam s mlađim u vezi. Neću više da budem u vezi ni sa kim ko nije mlađi od mene jedno deset godina. - rekla je Kaja u septembru prošle godine u jednoj emisiji.

Kaja je pokazala u objavi kako izgleda njen dečko, ali mu je sakrila lice, dok prsten nije skrivala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kaja Ostojić

Podsetimo, pevačica iza sebe ima već tri braka - Ćerku Nikolinu je dobila sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem, za kog se udala kad je imala samo 19 godina. Uroš Duvnjak, nekadašnji košarkaš, bio je Kajin drugi muž, a njihov brak nije potrajao. Kajin treći muž bio je svetski poznat di-džej Džunior Džek, zbog kog je dugo živela u inostranstvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike