Kaja Ostojić odsad želi samo mlađe momke: Nisam materijalista, ali od nečega mora da se živi

28.09.2023

12:02

0

Pevačica je istakla da bi bilo poželjno da njen partner zarađuje kao ona ili više od nje

Kaja Ostojić odsad želi samo mlađe momke: Nisam materijalista, ali od nečega mora da se živi
Katarina Ostojić Kaja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Kaja Ostojić trenutno uživa u vezi sa 13 godina mlađim biznismenom i, kako kaže, taj momak joj baš odgovara, toliko da bi moglo da joj se osladi da od sada ima samo mlađe momke od sebe.

Kako je objasnila, mnogo bolje funkcioniše sa mlađim nego sa starijim muškarcima. 

- Mediji vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem o tome s kim sam sada. Život je lep... To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Normalno da sam volela svakog partnera s kojim sam bila ili stupila u bračne vode. Moj treći brak je bio da bih ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo tamo zajedno. Nije nam bio ovako potreban papir, bilo nam je lepo i bez papira, i to je dokaz da nije bila nikakva korist posredi - rekla je pevačica, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Kaja Ostojić

- Sadašnji dečko je iz Beograda i moram da kažem da mi je mnogo lakše kad sam s mlađim u vezi. Neću više da budem u vezi ni sa kim ko nije mlađi od mene jedno deset godina.

Ostojićeva tvrdi da nije materijalista, ali da voli da partner zarađuje više od nje ili makar isto ao ona.

Amir Hamzagic/ATAImages
Kaja Ostojić

- Volim muškarce koji su dominantni i imućni, iako nikad nisam bila materijalista. Uvek sam se trudila da sama obezbedim sve, tako sam i vaspitana. To ne znači da treba da budem muško u vezi, već moj partner. On treba da zarađuje više od mene ili makar isto da bismo na tom polju mogli da se slažemo. Nije novac presudan, već ljubav, ali treba od nečega da se živi. Ima devojaka koje samo novac jure, ja nisam takva. Jurim ljubav, a sve što usput steknemo zajedno može samo dobro da dođe - ispričala je Kaja, i otkrila da li bi izdržavala partnera ako dođe u takvu situaciju.

- Ne bih imala problem ni da izdržavam momka ako bi bio u situaciji da zarađuje manje od mene, ali bih sigurno stalno sugerisala da nađe bolje plaćen posao i bude ambiciozniji - rekla je Kaja Ostojić za Republiku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike