Bolesno! Influenser u reklami za klađenje pominjao dečaka ubicu iz "Ribnikara" i njegove žrtve (VIDEO)

11.04.2024

12:25

1

Zbog negativnih reakcija brzo je obrisao video

Bolesno! Influenser u reklami za klađenje pominjao dečaka ubicu iz "Ribnikara" i njegove žrtve (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/ nixazizu89

Uskoro će se navršiti godinu dana od stravičnog zločina u školi "Vladislav Ribnikar" kada je K.K. usmrtio osam učenika i čuvara škole, a taj 3. maj i dalje budi jezu. Ovaj događaj, kao i masakr u Mladenovcu samo dan kasnije, podstakao je brojne influensere da svoj medijski prostor i uticaj iskoriste da govore o vršnjačkom nasilju, što nam je dalo nadu u to da ove tragedije ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Međutim, izgleda da je to uvrenje pogrešno, pošto se našao neko ko želi da zaradi na pominjanju žrtava.

Influenser Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, nedavno je otputovao na Kostariku što je iskoristio da snimi reklamu za svoj sajt za klađenje. Osim što reklamira kockanje, on je odlučio da scenario reklame poveže sa dečakom ubicom, Kostom K. i na taj način zgrozio pratioce.

 

 

- Vidiš, Kosta, šta si propustio da ih nisi pobio... Kosta, Kosta... Umesto da dođeš na tvoju Kostariku... Razumeš, da "trejduješ"... Kosta, Kosta... Ovo ćeš i ti da radiš, samo sutra... - pričao je Nixa u videu, želeći da poruči dečaku ubici šta propušta dok nije na slobodi.

Kako su ubrzo počeli da se nižu negativni komentari, Nikola je odlučio da obriše video, ali već je bilo kasno, pošto se snimak proširio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike