Danica Crnogorčević koncert posvetila deci nastradaloj u "Ribnikaru": Dobila sam poruku od jedne majke...

29.01.2024

21:30

0

Ovo joj je teško palo

Danica Crnogorčević koncert posvetila deci nastradaloj u "Ribnikaru": Dobila sam poruku od jedne majke...
Danica Crnogorčević - Copyright ATA Images

Pevačica duhovne i svetovne muzike, Danica Crnogorčević, večeras će održati prvi od dva koncerta u beogradskoj MTS Dvorani. Ona je odlučila da svoj prvi solistički nastup posveti deci nastradaloj u masakru u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. 

- Sutrašnji koncert je posvećen nastradaloj deci iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar", to će mi biti posebno emotivno iz razloga što će se u publici naći neki od njihovih drugara i neki roditelji nastradale dece. Dobila sam poruku od jedne majke čija je ćerka i pevala moje pesme, to mi je baš teško palo i odlučila sam čitav koncert da posvetim deci -  rekla je Danica juče.

ZIPA PHOTO/ATAImages/Borislav Ždrinja
 

Za razliku od brojnih svojih koleginica, Danica nema posebnu rutinu pred nastup. 

- S obzirom da sam majka četvoro dece, sama rutina i spremanje za koncert ne postoji. Nikakvo vežbanje pevanja, toga malo i fali, ali prosto ono što želim da prenesem publici ne treba da vide niti šta sam ja stavila na glavu, niti narukvice, ogrlice, šminku, već da iznesem ono iz svoje duše i dubine srca. To je suština mojih koncerta i nastupa. Narod je to prepoznao kao prirodnost i hvala im što podržavaju - rekla je pevačica za Telegraf.rs.

Podsetimo, u maju prošle godine dogodila se velika tragedija u beogradskoj osnovnoj školi, kada je K.K. pištoljem usmrtio devet učenika iz svog razreda, kao i radnika obezbeđenja te škole.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike