"Haris je sigurno poražen kao muškarac": Pevačica komentarisala razvod Džinovića, pa priznala da je prolazila kroz isto

09.04.2024

08:33

0

Ona prevaru ne oprašta

"Haris je sigurno poražen kao muškarac": Pevačica komentarisala razvod Džinovića, pa priznala da je prolazila kroz isto
Haris Džinović - Copyright ATAImages/M. M.

Haris i Melina Džinović trenutno prolaze kroz jedan od najburnijih razvoda na estradi. Nakon što su se i formalno razišli, sada na red dolazi podela imovine o kojoj se danima spekuliše.

Pevač koristi svaku priliku da ocrni bivšu suprugu, često je nazivajući "materijalistom", a najveća polemika nastala je oko toga kome će pripasti kuća na Senjaku.

O razvodu svog kolege govorila je i Mina Kostić, koja smatra da je iskrenost ključ dobrog odnosa.

- Sigurno prolaze kroz teške situacije, ali ja sam sve to prošla. Haris je sigurno poražen kao muškarac. Mislim da svi treba da budemo jedni prema drugima iskreni, da ako ne nešto ne ide uvek kažemo šta nas muči, tišti i da budemo iskreni - rekla je Mina.

ATAImages/ A.A.
Mina Kostić

Pevačica ističe da joj se događalo da je partneri prevare, ali da ona neverstvo ne prašta.

- Uhvatila sam muškarca u prevari i ostavila ga iste sekunde. Ja ne praštam prevaru, ja sam izgubila i zgradu i kuću i sve. Tada sam ostala bez ičega, ali me je Bog nagradio sa jednom prelepom devojčicom i ona me je digla iz mrtvih i dala mi veru u život - rekla je Mina Kostić za Svetski Radio.

Policija intervenisala

Podsetimo, Melina je nedavno posle dužeg vremena došla u porodičnu vilu na Senjaku, a Haris joj je više puta rekao da ode. Kako ona to nije želela, odlučio je da pozove policiju koja je brzo intervenisala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

Nakon toga su oboje da li iskaze pred nadležnim organima, a modna kreatorka je tada rekla da "trpi nasilje već dve godine". Celoj drami prisustvovala su i njihova deca, Đina i Kan.

Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike