"Porodica i brak me čine srećnom, odrekla bih se karijere"! Danas svi bruje o skandalu Harisa i Meline, a ona je ovako o njemu pričala

04.04.2024

18:12

0

Tada je imala drugačije mišljenje o odnosu sa, sada već bivšim suprugom

"Porodica i brak me čine srećnom, odrekla bih se karijere"! Danas svi bruje o skandalu Harisa i Meline, a ona je ovako o njemu pričala
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović u centru su pažnje javnosti kako zbog toga što su se razveli, tako i zbog pevačevih izjava o krahu braka, ali i skandala koji se nedavno desio.

Dok javnost još polemiše o tome, neprestano se pojavljuju intervjui i izjave koje su davali nekadašnji supružnici, pa je tako pre nekoliko godina Melina pričala kako je napravila dobar izbor kada je udaja u pitanju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

- Ja ne mogu da komentarišem nikoga osim sebe, ja sam tradicionalna, ja se svojim izborom izuzetno ponosim, a složićemo se da mi je dobar izbor. Ne znam šta da vam kažem, možda se to nosi iz kuće, to nije danas moderno i feministički, ali meni su porodica i brak ono što me čini najviše srećnom, i da me pitate šta bih izabrala, mislim da bih se odrekla "Hamela" za sekundu, samo da mi to smeta u porodičnim odnosima i vremenu sa suprugom i sa decom - rekla je svojevremeno Melina i istakla da joj je upravo suprug najveća podrška kada je njen posao u pitanju.

- Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna. Ja za sebe nisam znala da sam u stanju ovoliko da radim. Jednostavno, čovek nekada ne veruje sam u sebe koliko neko pored njega, i taj kad vas prati i gura onda steknete to samopouzdanje i hvala Bogu to je baš ono što se desilo nama - rekla je tada ona.

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

Podsetimo, kako je Haris izjavio, Melina je pre nekoliko večeri upala u vilu na Senjaku gde sada pevač živi sam sa decom i odbijala da izađe. 

Haris joj je, prema njegovim rečima, nekoliko puta tražio da napusti kuću, a kada ona to nije uradila, uz konsultaciju sa advokatom je pozvao policiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike