Indi potkačila bivšeg! Prozvala ga lažovom, edipovcem, a ova žena bila joj je svekrva: Tačno godinu dana od mog razvoda uz pomoć crne magije

14.03.2024

14:09

0

Ovim potezom je mnoge zaintrigirala

Indi potkačila bivšeg! Prozvala ga lažovom, edipovcem, a ova žena bila joj je svekrva: Tačno godinu dana od mog razvoda uz pomoć crne magije
Indira Aradinović - Copyright Instagram screenshot / indy_ara_indira

Indira Aradinović Indi oko pola godine provela je u braku sa izvesnim biznismenom iz Danske. Danas, tačno godinu dana otkako se razvela, pevačica je objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi i njena nekadašnja svekrva čiji je lik on, pak, zaokružila crvenim srcem.

Pevačica je ovim potezom mnoge zaintrigirala, posebno pošto je istakla kako je „crna magija imala ulogu u njihovom rastanku".

- Bivši muž edipovac i lažov i ja, alfa ženka. Tačno (je) godina prošla od dana kako mi je stiglo pismo u ime naroda „razvod" uz pomoć crne magije - potpisala je Indi jedan svoj Instagram „stori", pa zasigurno i izmamila brojne reakcije svojih fanova.

Indira Aradinović sa bivšim suprugom i svekrvom, Instagram screenshot / indy_ara_indira
 

Dalje u nizu, međutim, otkrila je kako mart mesec inače ne voli, jer joj se mnogo šta lošeg tada dogodilo.

- Godinu dana kasnije. Na vrhu planine. Zlatibor. Mart mesec, za mene oduvek najgori u celoj godini. Ne volim ga nikako. Tu sam uzimala vazduha i zračke Sunca da se oporavim od teškog životnog perioda. Smrt tetke, teška operacija od šest sati i razvod - pisala je Indira koja se, podsetimo, posle operacije želuca lavovski borila za svoj život.

Indira Aradinović, Instagram screenshot / indy_ara_indira
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike