Đorđe David nakon nesreće u Makedoniji upadao u nervna rastrojstva: Raspadao sam se od plakanja, a onda vrištao od smeha

21.03.2024

12:32

0

Roker je i dalje osumnjičen i mora redovno da odlazi u Kumanovo

Đorđe David nakon nesreće u Makedoniji upadao u nervna rastrojstva: Raspadao sam se od plakanja, a onda vrištao od smeha
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David osvrnuo se na saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, gde je u lančanom udesu jedna žena izgubila život.

On je tek posle izvesnog vremena shvatio da su postojali "znakovi pored puta".

- Sve se desilo na Svetog Jovana, a ljudi su mi govorili da ne pamte takvu vejavicu i sneg. Moram da kažem da je deo puta ispred granice slabo obeležen, a mrak je bio gust u kombinaciji s maglom - priseća se David kobne noći i objašnjava da se sve desilo u sekundi:

- Sada znam šta znači jedna sekunda... Meni je ta jedna promenila hemiju u glavi. U toj sekundi se "ukucalo" sve ono što sam i kako sam u životu radio. Ovo mi je prva saobraćajna nesreća... Naleteo sam na sudar i nisam mogao da izbegnem sklop nesrećnih okolnosti. Samo sam hteo da zaobiđem osobu u kaputu, ali to nisam uspeo.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

Nakon obaveznih kontrola, utvrđeno je da je roker vozio primerenom brzinom, kao i da u krvi nije imao alkohola, ali zbog procesa i dalje je osumnjičen.

- Iako su sve stvari bile čiste kao suza, ipak sam osumnjičen i svakog 15. u mesecu fizički moram da se pojavim u Kumanovu u pisarnici. Da se protiv mene vodi bilo kakav proces, ne bih bio na slobodi, već u pritvor - objašnjava David.

Nakon nesreće, nekoliko dana je proveo u Kumanovu, čekajući zvanične izveštaje, ali tog perioda se radije ne bi sećao.

- Upadao sam u nervna rastrojstva i raspadao se od plakanja, a bilo je i situacija kada sam vrištao od smeha. Sada pokušavam da shvatim neke stvari na koje nemam odgovor, ali na kraju svako u samar dobije onoliko koliko može da ponese.

Antonio Ahel/ATA Images
Đorđe David

Iako se vratio u Srbiju i svakodnevnim obavezama, i dalje postoje teški momenti, a našao je način da ih prevaziđe.

- Voleo bih da sve ovo prođe, ali mislim da neću toliko poživeti... Svi smo osuđeni sami na sebe. Kada sam sam, tih sam i povučen. Nisam potražio stručnu pomoć, a u svojoj glavi ću dugo biti na rehabilitaciji. Posle svega, uzeo sam isti automobil jer verujem da mi je on spasio glavu. Smiruje me vožnja u gluvo doba noći. Kada ne mogu da spavam, vozim se od centra grada do aerodroma i nazad - završava Đorđe David za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike