Edita priželjkuje porodicu, harmoniju, a teško joj je i da zamisli da se svaki dan budi pored nekoga: Ovo je razlog zašto!

20.03.2024

22:25

0

Pevačica je otvorila dušu

Edita priželjkuje porodicu, harmoniju, a teško joj je i da zamisli da se svaki dan budi pored nekoga: Ovo je razlog zašto!
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Edita Aradinović svoju privatnost mahom čuva podalje od znatiželjnih pogleda, ali to je nije zaustavilo da u jednom podkastu ispriča planove za budućnost, te kakve muškarce sada preferira.

- Od svog prvog momka do dana današnjeg uvek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine. Uvek sam želela i sebe zamišljala u trideset godina sa troje dece. Sa svakim momkom sam zamišljala da je to to, ali obzirom da su sve veze bile turbulentne, sada je moja prekretnica kada radim na sebi i više ne želim da privlačim takve veze i partnere - iskrena je bila Edita u „Bunkeru", razgovarajući sa Lunom Đogani.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Volela sam brze, a sad volim dosadne!"

 

 

- Nekada sam volela da imam neke, da kažem, brze momke, a sada volim dosadne, prizemne, ne toliko glasne - nabrajala je Aradinovićeva, pa zaključila rečima:

- Treba da ima puno strpljenja i razumevanja, jer svi mi imamo neke svoje traume, treba i ja da imam strpljenja. Valjda sam sebe kroz ovaj posao razmazila, imala sam poslednje dve veze na daljinu i živim sama. Teško mi je da zamislim da se ja svakog dana budim pored nekoga. Želim porodicu i harmoniju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike