Desingerica je ovoj pevačici čupao obrve, pa je upropastio! I dok je plakala, on je bio siguran: Bajo, baš su gas!

15.03.2024

08:55

0

Tek vremenom joj je čitava situacija postala smešna

Desingerica je ovoj pevačici čupao obrve, pa je upropastio! I dok je plakala, on je bio siguran: Bajo, baš su gas!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Edita Aradinović prisetila se tokom gostovanja u jednoj emisiji otkad u stvari zna za Dragomira Despića Desingericu, pa je napravila opšti šou. Izabravši ga, najpre, u igri „Ili - ili" (drugi ponuđeni bio joj je MC Stojan), pevačica je ispričala kako joj je pre oko 10 godina bio u poseti dok je ležala u bolnici ne bi li joj počupao obrve i nije se baš tako dobro provela.

- Znam ga... Mislim, znam za njega, nikad se nismo družili; u nekom periodu života imala sam rupturu ciste i ležala sam u bolnici kad sam bila klinka, 19 godina, tako nešto i, on je došao sa mojom drugaricom, tada su se družili, da me poseti. Deset dana sam ležala i on je došao da mi iščupa obrve - počela je u „Bunkeru" Edita, pa je nastavila o tome kako je on „još onda bio lud, govorio bajo i sve ostalo baš kao što to čini i danas".

„Plakala sam!"

Edita Aradinović. ATAImages/Antonio Ahel
 

- Isto je bio lud, pričao „bajo", sve isto. I, pogrešno mi je iščupao obrve pa sam plakala. „Vidi šta si mi uradio, vidi na šta ličim", a on: „Bajo, baš su ti obrve gas!" - ispričala je Luni Đogani, pa se i sama nasmejala iz duše.

Potom, otkrila je kako je prošao njihov skoriji susret, te čime ju je oduševio.

- Posle toga, letos, bila sam na koncertu, došla sam u bekstejdž i, što je najjače, setio me se. Izašao je na binu i ja sam videla kako on ne pije! Ne pije alkohol, ja sam mislila da su to droga, alkohol, to „nosi", tako. Međitim, on je bio sa ženom, pio je vodu i bio potpuno normalan i sve je bilo okej dok nije izašao na scenu, a ja to obožavam jer i ja to imam, tu transformaciju. Oduševila sam se i rekla sam „svaka čast" - zaključila je Aradinovićeva.

Nevena i Dragomir Despić Desingerica, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike