Didi prekinuo tišinu posle racije: Ovo je lov na veštice! (FOTO)

27.03.2024

12:12

0

Advokat repera naglašava da je njegov klijent nevin i da će nastaviti svakodnevno da se bori da očisti svoje ime

Didi prekinuo tišinu posle racije: Ovo je lov na veštice! (FOTO)
Pi Didi - Copyright Profimedia

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, prekinuo je tišinu posle racije u njegovim kućama pa optužio organe reda da u stvari izvode „lov na veštice". On je Ministarstvo unutrašnje bezbednosti prozvao zbog „prekomerne upotrebe jakih sila, dok su mu sinovi Džastin i Kristijan bili u lisicama iako nisu uhapšeni.

- Nema opravdanja za to što su ispoljili, kao i način kako su se ophodili prema njegovoj deci i zaposlenima - istakao je u saopštenju reperov advokat Aron Dajer, koji se potom sa svojim klijentom osvrnuo i na to što detalji drame koji su isplivali u javnost samo doprinose osudi društva, iako on nije pred zakonom proglašem krivim ni za šta.

Šon Kombs, Profimedia
 

- Ovakva zaseda zajedno s vrlo organizovanim medijima dovodi do preuranjene osude gospodina Kombsa, što je samo lov na veštice zasnovan na besmislenim optužbama iznesenim u građanskoj parnici. Gospodin Kombs je nevin i nastaviće svakodnevno da se bori da očisti svoje ime - zaključio je Dajer.

Podsetimo, federalci su početkom nedelje uzduž i popreko prešli Didijeve kuće u Los Anđelesu, Majamiju, a fotografije tog događaja prilično su uznemirile javnost. Na istima, takođe, jasno se Odeljenje unutrašnje bezbednosti, kao i SWAT-ovi kamioni.

Potom, usledio je još veći štok - pošto se u reperovoj tužbi pominje i ime princa Harija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike