Marija Šerifović ubijenoj devojčici posvetila pesmu na koncertu u Podgorici: Pevačica sve ostavila u suzama (FOTO)

07.04.2024

11:50

0

Prerani odlazak male Danke Ilić (2) iz Bora mnoge je slomio

Marija Šerifović ubijenoj devojčici posvetila pesmu na koncertu u Podgorici: Pevačica sve ostavila u suzama (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/R. R.

Marija Šerifović održala je noćas koncert u crnogorskoj prestonici, drugi u okviru turneje koja nosi naziv „Dolazi ljubav". Isti je otvorila numerom „Drugačija", sa svog najnovijeg albuma, a nešto potom - čitava sala je utihnula pošto je „Dobar vam dan" posvetila ubijenoj Danki Ilić iz Bora, prenose mediji.

- Jasno je kome se ova pesma posvećuje - kazala je bila Marija na kraju izvođenja koje je bilo veoma emotivno, te ispraćeno s dosta suza.

Podsetimo, Šerifovićeva je započevši turneju proteklog meseca u Zagrebu ovu pesmu bila posvetila žrtvama nasilja, te tako ganula mnoge.

U decembru protekle godine, inače, pevačica se prvi put ostvarila kao majka, uz pomoć surogata. Po početku turneje priznala je da joj nije bilo lako da se već kroz par meseci vrati poslovnim obavezama, posebno tako velikim.

- Razmišljala sam da turneja uopšte ne počne, da to sve krene u martu 2025, da ja godinu dana shvatim šta mi se desilo, to je najiskrenije. Danas kad sam se popela na binu, shvatila sam da, mimo što sam majka, ja sam i dalje Marija Šerifović, pa nemam pravo na to. Jeste bilo teško i jedva čekam da idem kući - govorila je ona, prenosili su mediji, akonto planova koji su mnogo ranije bili napravljeni, kad ona još „nije imala pojma šta će se dogoditi s njenim srcem, dušom i mozgom" kad na svet dođe sin Mario.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike