Skroz našminkana, minđuše, isfenirana kosa: Marija Šerifović je na početku karijere izgledala potpuno drugačije (FOTO)

30.03.2024

17:53

0

Mnogi se i ne sećaju nje iz ovog perioda

Skroz našminkana, minđuše, isfenirana kosa: Marija Šerifović je na početku karijere izgledala potpuno drugačije (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je jedna od retkih pevačica na estradi koja se ne boji da iznese svoje mišljenje i da bude drugačija od svih. Zbog toga su je ljudi i zavoleli, a ima i onih koji su zaboravili kako je pevačica izgledala na početku karijere. 

Mariju sada često viđamo ili u opuštenom izdanju ili u odelima, kratka kosa, sa veoma malo šminke na licu, ali tako nije bilo na početku. 

Premda je i tada preferirala pantalone umesto suknji, Marija je pre 20 godina imala nešto dužu, isfeniranu kosu, bila je skroz našminkana, pa je čak imala i sjaj na usnama, a nosila je i minđuše. 

Tokom nastupa koji je prikazan u emisiji "Amidži šou", pevačica je nosila pink majicu, što danas retko čini i obično je viđano u tamnijim nijansama.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine postala majka, a svaki njen korak se prati i svi čekaju da je vide sa sinom u naručju. 

Nedavno se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u novom automobilu, a kako se navodi, on može da košta između 150 i 200 hiljada evra, u zavisnosti šta vlasnik istog želi da ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike