Mariji Šerifović se promenili prioriteti otkad je postala majka: Razmišljala sam da turneja ne počne dok ne shvatim šta mi se desilo

09.03.2024

09:38

0

Teško joj je da bude odvojena od sina

Mariji Šerifović se promenili prioriteti otkad je postala majka: Razmišljala sam da turneja ne počne dok ne shvatim šta mi se desilo
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ M.M.

Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je na svet došao njen sin kome je dala ime Mario.

Iako su mnogi očekivali da će se povući i posvetiti nasledniku, Marija je posle samo nekoliko nedelja od rođenja sina već imala prvi koncert, što se sada nastavilo. Ipak, kako kaže, za nju je bila teška odluka da krene tim putem.

ATAImages/ M.M.
Marija Šerifović

- Bilo je teško da donesem odluku da ova turneja počne, svega tri meseca nakon što sam se ostvarila kao majka i nakon što je Mario došao na svet. To je bilo jako teško. Ti planovi su napravljeni ranije, nisam znala šta će se sa mojim srcem, dušom i mozgom desiti - rekla je Marija medijima nakon koncerta Zagrebu, pa dodala:

- Razmišljala sam da turneja uopšte ne počne, da to sve krene u martu 2025, da ja godinu dana shvatim šta mi se desilo, to je najiskrenije. Danas kad sam se popela na binu, shvatila sam da, mimo što sam majka, ja sam i dalje Marija Šerifović, pa nemam pravo na to. Jeste bilo teško, i jedva čekam da idem kući.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

Inače, pred koncert u Zagrebu, Marija je pokazala kakvo je iznenađenje dobila od majke Verice i sina Marija. Ponosna baka i njen unuk su, naime, poželeli sreću Mariji pred koncert uz slatkiše.

- Zmaju moj, razvali! Ljube te tvoja majka i Mario - poručila je ona na ceduljici uz slatkiš za Mariju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike