Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti zašto odrasta uz jednog roditelja: Daću sve od sebe da...

06.03.2024

13:19

0

Otkrila je ima li još neki san

Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti zašto odrasta uz jednog roditelja: Daću sve od sebe da...
Marija Šerifović sa sinom - Copyright Printscreen Instagram/ Šerifovic

Marija Šerifović trenutno prolazi kroz novo životno razdbolje jer se brine o sinu Mariju, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. Pevačica je odgovorila i na pitanje kako će dečaku reći istinu o porodičnim okolnostima u kojima odrasta, ali je prvo opisala kakvi su joj utisci o majčinstvu.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je Marija, istakavši koja stvar je najvažnija kod gajenja dece.

A.A./ATAImages
Marija Šerifović

 

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - izjavila je Šerifovićeva, koja više nema neostvarenu želju.

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno. Marija je otkrila i da joj znače saveti koje dobija od drugih i iskusnijih majki - rekla je pevačica, koja voli interakciju sa ljudima koji je poštuju.

ATAImages/A.A. Printscreen/Instagram/serifovic
Marija Šerifović sa sinom

 

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - zaključila je Marija za Story.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike