Šta radi Melinin i Harisov sin u jeku skandala: Kan je stao na očevu stranu, a ovo mu pomaže da prebrodi razvod roditelja

02.04.2024

14:59

0

To mu je oduvek bilo veoma važno

Šta radi Melinin i Harisov sin u jeku skandala: Kan je stao na očevu stranu, a ovo mu pomaže da prebrodi razvod roditelja
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Skandal velikih razmera desio se protekle večeri u domu Harisa Džinovića na Senjaku, u kom on živi sad decom nakon razvoda od Meline.

Nakon što je pozvao policiju kako bi bivšu ženu izbacio iz kuće, Haris je bio u stanici da bi dao izjavu, a tamo ga je sačekao sin Kan.

Instagram printscreen/dzinovic_kann
Kan Džinović

Kan je na svom nalogu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi da trenira boks, a poznato je i od ranije da je sportista. Kako za njega sigurno nije lako da prolazi kroz razvod roditelja, ovo mu je dobar izduvni ventil.

Inače, kako je Haris ranije rekao, Kan je veoma ljut na majku i ne komunicira sa njom, a navodilo se i da je Melina sinoć prošla pored njega bez reči nakon što je dala izjavu u policiji.

ATAImages/Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

Podsetimo, Melina je, prema Harisovoj izjavi, došla u vilu na Senjaku gde su ranije živeli, te nije želela da izađe odatle. Pevač je konsultovao svog advokata, koji ga je posavetovao da pozove policiju, što je on i učinio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike