Toni Bijelić se vratio u dvorac! Na luksuzno imanje dovezao se skupim kolima (FOTO)

04.04.2024

11:00

0

Pošto se pročulo da on i Dragana Mirković stavljaju tačku na svoj brak, obelodanjena je i informacija da je biznismen napustio njihov porodični dom

Toni Bijelić se vratio u dvorac! Na luksuzno imanje dovezao se skupim kolima (FOTO)
Dragana Mirković i Toni Bijelić - Copyright ATAImages/M. M.

Nakon što je pevačica Dragana Mirković u svom saopštenju obavestila javnost da su ona i još uvek zakoniti suprug, Toni Bijelić, rešili da se razvedu i da već oko tri godine ne dele krov nad glavom, biznismen je privukao svu pažnju javnosti najnovijim Instagram „storijem". On je, naime, pokazao da se vratio na luksuzno imanje i to svojim skupim „majbahom".

U kratkom snimku tek je ulazio u dvorište dvorca, prenose dalje mediji, ali je zasigurno izmamio razne reakcije fanova ovog poznatog para.

Podsetimo, porodica Mirković-Bijelić 2010. godine kupila je dvorac Ebenfurt i iako je bio u prilično lošem stanju, pevačica se brzo zaljubila u isti.

Sada, deo ovog kompleksa otvoren je za turiste, a Dragana je vrlo dobro upoznata sa onim što se ovde događalo - jedna plemićka porodica bila je vlasnik ovog dvorca preko 300 godina, da bi tokom Drugog svetskog rata ovde boravilo više od 4.000 izbeglica. Unutar njenog doma, takođe, nalazi se i mala kapela koja je ostala očuvana, a koja je pevačici posebno draga.

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Trenutno se uređuje biblioteka, a Mirkovićeva planira da otvori kafić, kao i muzej.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike