Suprug Dragane Mirković poznat je kao Toni Bijelić, a malo ko zna njegovo pravo ime

03.04.2024

21:51

0

Privatnost je oduvek čuvao

Suprug Dragane Mirković poznat je kao Toni Bijelić, a malo ko zna njegovo pravo ime
Toni Bijelić i Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković saopštila je da se posle skor 25 godina braka razvodi od Tonija Bijelića. Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova, pa je sve iznenadilo njeno saopštenje u kome stoji da ne žive zajedno već nekoliko godina. 

Dragana i Toni venčali su se 2000. godine i u braku dobili dvoje dece, Marka i Manuelu. Tokom braka stekli su veliko bogtastvo, a najviše se pričalo o dvorcu u Beču i voznom parku koji se procenjuje na nekoliko miliona evra. 

Inače, Toni se godinama uspešno bavi privatnim biznisima, ali se nikada nije preterano medijski eksponirao, pa malo ko zna da je njegovo pravo ime zapravo Antonije. 

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

Ko je Toni Bijelić?

Iako hrvatskog porekla, Toni je rođen u Beču, a kao vrlo mlad započeo je svoje poslove. Danas ima nekoliko firmi, u oblasti automobila i građevinarstva. Osim toga, sa suprugom Draganom osnovao je i televiziju u Požarevcu koja nosi ime njenih inicijala. 

Kako se procenjuje, njihovo bogatstvo vredi oko 100 miliona evra, a čak 50 vredi dvorac iz koga se Toni iselio, nakon čega je navodno kupio vilu u Nemačkoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike