Ona je Dragani Mirković sada velika podrška: Inače ne voli da se eksponira, pa su ovaj njen javni potez svi pozdravili! (FOTO)

01.04.2024

09:55

0

Uz pevačicu je i kada je najteže

Ona je Dragani Mirković sada velika podrška: Inače ne voli da se eksponira, pa su ovaj njen javni potez svi pozdravili! (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Mirković nedavno je saopštila javnosti da su ona i njen još uvek zakoniti suprug Toni Bijelić rešili da stave tačku na svoju dugogodišnju ljubav. U jeku brojnih priča akonto toga, njihova naslednica Manuela objavila je „stori" sa poznatom majkom, na šta ona nije mogla da ne odreaguje.

Ubrzo, prenela je isti na svoj profil i uz fotografiju za koju su ispozirale nasmejane ostavila joj je belo srce. Ovime je zasigurno pokrenula more reakcija svojih fanova.

Razvod, podsetimo, nije i jedini problem s kojim se poznata pevačica sad susrela. Skoro je otkrila i kako na Instagramu postoji osoba koja se predstavlja kao njena ćerka, koja inače ne voli javno da se eksponira.

Manuela Bijelić i Dragana Mirković, Instagram screenshot / dragana_mirkovic
 

Isto je učinio i njen sin Marko.

- Već duže vreme, jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Fejsbuk profil. Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažan - naglasila je Dragana, te dodala kako je to krivično delo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike