Dara Bubamara najavila tužbu zbog pesme Slobe Radanovića: "Pokrenuću spor preko Međunarodnog suda"

29.03.2024

22:17

0

Pevačica se odmah obratila svojim braniocima

Dara Bubamara najavila tužbu zbog pesme Slobe Radanovića: "Pokrenuću spor preko Međunarodnog suda"
Dara Bubamara, Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara juče je upozorila da će morati da se konsultuje sa svojim advokatom zbog pesme „Infarkt moje duše" koja se našla na novom albumu Slobe Radanovića, a koju je ona pre nekoliko godina otpevala sa Željkom Nikolićem.

Pevačica je vidno ljuta, pa je sada objavila i dopis njenog advokata koji je upućen kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duse", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačar pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

Instagram printscreen/darabubamara_official
 

Podsetimo, povodom ovoga oglasili su se i Jelena i Sloba Radanović koji su se ogradili i istakla da oni nemaju veze sa tim nesporazumom, već da za sve treba da se kontaktira kompozitor.

- To treba da pitate autora, zovite Raleta (Goran Ratković Rale). Mi smo sve što je po zakonu ispoštovali - započela je Jelena i dodala: 

- To vam je ista situacija kakvu su imale Milica Pavlović i Ana Nikolić, bolje zovite Raleta, on će vam dati sve informacije, mi smo tu čisti - zaključila je Jelena za Alo!.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike