Šok ispovest Darka Lazića! Folker priznaje da se i dalje nije smirio: "Pokušao sam, ali ne mogu da prestanem da pijem"

12.03.2024

13:55

0

Planira veliku porodicu sa suprugom Katarinom

Šok ispovest Darka Lazića! Folker priznaje da se i dalje nije smirio: "Pokušao sam, ali ne mogu da prestanem da pijem"
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić iza sebe ima nekoliko težih saobraćajnih nezgoda, ali je srećom, posle svake uspeo da se oporavi. Iako se folker prošlog leta oženio, a deluje i ostavio buran momački život iza sebe, sada priznaje da i dalje ume da posegne za čašicom.

- Pošlo mi je za rukom da se malo primirim posle saobraćajke, ali se nisam skroz smirio. Ljudi su me osuđivali jer sam rekao da mi je sa ove tačke gledišta smešno što sam imao udes, ali nisam ja to tako bukvalno mislio! Pokušavao sam da prestanem da pijem, ne kažem da nisam, ali mi je to teško išlo i samo sam sve pustio niz vodu ne vredi kad ne mogu - počeo je pevač. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

Darko dodaje da je svestan svojih grešaka, ali ih pripisuje mladosti i tvrdi da je danas ipak ozbiljniji nego ranije.

- Dešavalo se da sanjam saobraćajku i da se probudim sav znojav i u lokvi vode. To je zato što se setim nekih stvari, nije meni tada bilo lako, iako sam ja šaljivdžija, pa mnogi misle da ne shvatam ozbiljno situaciju. Najvažnije je da danas mnogo više vodim računa, ali mladost-ludost. Nemam puno toga da kažem u svoju odbranu, osim da sve dođe u svoje vreme!

ATAImages/Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

Sa suprugom Katarinom ljubav cveta, a planiraju i veliku porodicu, pa deluje kao da je pevač konačno našao mirnu luku.

- Kaća i ja smo se maksimalno posvetili jedno drugom i vidite da se ne odvajamo ni na dan. Mnogo mi je drago što smo konačno napravili svadbu, sada je nekako sve kako treba. Što se dece tiče, naravno da biih voleo da ih imamo desetoro. Polako, nigde ne žurimo i mislim da će sve da dođe na svoje mesto. Jesam se primirio, vidi se po meni, a to kad me vidite da pijem je većinom na tezgama i po restoranima - objasnio je folker kroz smeh.

(Republika)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike