Goca Džehverović oplela po Anđelu Rankoviću! Tokom veze sa Teodorom bio i sa Sanjom Stanković: Dečko voli egzibicije!

29.03.2024

16:29

0

Besna na bivšeg zeta

Goca Džehverović oplela po Anđelu Rankoviću! Tokom veze sa Teodorom bio i sa Sanjom Stanković: Dečko voli egzibicije!
Goca i Teodora Džehverović, Anđelo Ranković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Majka Teodore Džehverović, Gordana, sa ćerkom je učestvovala u prvoj sezoni Zadruge, a iako se pevačica više ne vraća u rijaliti, mama Džehva tamo obavlja ulogu higijeničarke. Zbog toga ona ima vremena i da se druži sa ukućanima, ali i da ih iskritikuje, a na tapetu je često Anđelo Ranković, inače bivši dečko njene ćerke.

Ona je sada odlučila da otkrije brojne njegove tajne, kao i to da je tokom veze sa Teodorom, bio u paralelnoj vezi sa Sanjom Stanković, inače bivšom devojkom Jovane Tomić Matore. Njegov sukob sa Matorom datira od ranije, a vrhunac jeste veza sa njenom suprugom Anitom Stanojlović.

Printscreen Youtube/Hype TV
Goca Džehverović

- On je muvao Aleks, sećate se u sezoni jedan. Oni su pustili klip svađe Teodore i Aleks Nikolić, plakao je kao kiša tada, izblamirao je za sva vremena Rankoviće i tad nisu mogli da mu oproste, a to sve je isprovocirala Matora. Vidiš kako ja to sagledam iz drugačije prizme. Mene život nije mazio, ja mogu da uđem u svačiju glavu i da shvatim o čemu koja osoba razmišlja. Tada je bio kivan na Matoru, nakon toga je bio kivan zbog onih igračkica i rekvizita. Sve sam se ja o tome raspitala napolju i istina je da su te igračkice njegove. Sve je istina što je Matora rekla, još je i gora istina. Trebalo je da se kače neke ljuljaške gore na plafon, pa da se ljuljaju, samo su se bojali da li je to dobro montirano gore, jer je moglo da kad se zakače njih dvoje da padne sve to - počela je Goca za emisiju "Pitam za druga", pa dodala:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Ne znam ja sad njegove igrarije, samo znam da voli egzibicije dečko, njega je Matora sve izdala o tome. Dok je bio sa Teodoricom bio je i sa Sanjicom, on je to sve poricao, pa ga je razotkrila Jovana Ljubisavljević. Ne možeš ti, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju! Dok je Teodora bila na Zlatiboru on je bio sa Sanjom u bioskopu, pa je onda krio da je bio sa Sanjom, pa su na kraju napravili Matoru budalom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike